Mogelijk personage?

Heyhallo,

https://marcbekker.wordpress.com/2013/10/18/je-maakt-halve-keuzes/

Hier is een blog van Marc Bekker, over het maken van keuzes en over zijn midlifecrisis. Deze blog heeft mij heel erg geïnspireerd tijdens het schrijven van het filmplan. Jullie zullen vast ook wat zinnetjes herkennen! Ook lijkt hij mij een interessant personage voor onze documentaire. Het zou fijn zijn als jullie allemaal even zijn blog bekijken. Hieronder heb ik ook alvast een mail voor hem opgesteld die ik naar hem zou willen mailen, als jullie het ermee eens zijn! Ik hoor graag morgen wat jullie ervan vinden en of de mail goed is.

Tot morgen!!

Mail:

Best Marc,

 

Voor mijn opleiding aan de Hoge school van de Kusnten Utrecht ben ik met een aantal andere medestudenten bezig met het maken van een documentaire over het maken van keuzes. Wij willen het maken van keuzes in verschillende leeftijdscategorieën belichten en hiervan de positieve effecten laten zien. We willen onderzoeken wat voor keuzes er op welke leeftijden er ontstaan, waar deze keuzes vandaan komen en hoe deze een positieve verandering geven aan het leven. Met deze documentaire willen we mensen aansporen om de sprong te wagen, de knoop door te hakken en een keuze te maken. Durf een beslissing en neem de regie in eigen hand.

 

In het research proces kwamen we uw blog tegen. Wij vinden de ‘midlifecrisis’ een interessant onderwerp voor onze documentaire. Het inspireerde ons omdat u doormiddel van de ‘midlifecrisis’ keuzes heeft gemaakt die voor u positief waren. We denken dat uw ervaringen goed aansluit bij de boodschap van onze documentaire. We zouden daarom graag in met u in contact willen komen en wellicht kunt u ons verder helpen met onze documentaires.

 

We hopen graag van u te horen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Mees Bakker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s