Herschreven brief: Marc Bekker

Is dit een beetje goed? Grtz Carmen

Beste Marc Bekker,

Op dit moment ben ik, als schoolopdracht op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, bezig met het ontwikkelen van een documentaire over het maken van keuzes. Samen met een aantal medestudenten willen wij het maken van keuzes in verschillende leeftijdscategorieën belichten en hiervan de positieve effecten laten zien. Tevens onderzoeken wij welke keuzes op welke leeftijd gemaakt worden, waar deze vandaan komen en hoe deze zijn ontstaan, met als belangrijkste punt hoe deze keuzes een positieve verandering brengen in het leven.

Doormiddel van deze documentaire willen wij mensen aansporen om de sprong te wagen, de knoop door te hakken en een keuze te maken. Durf een beslissing te nemen en neem de regie in eigen hand.

Tijdens het researchen kwamen wij terecht op uw geschreven blog. Het thema ‘midlifecrisis’ vinden wij erg interessant als een van onze onderwerpen in de documentaire. Het inspireerde ons omdat u doormiddel van de ‘midlifecrisis’ keuzes heeft gemaakt die voor u positief uitvielen. We denken dat uw ervaringen goed aansluit bij de boodschap die wij willen vertellen in onze documentaire.

We zouden graag in met u in contact willen komen en wellicht kunt u ons verder helpen met onze documentaire.

We hopen graag van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Mees Bakker

Plaats een reactie